BMW M2

BMW va lansa pe piata un nou model de M, acesta se va numi M2 si va avea urmatoarele caracteristici:

  • 370 cai putere
  • Sase cilindri asezati in linie
  • 3000 centimetri cubi
  • Cuplu de 465 Nm care poate ajunge la 500 Nm prin overboost

La aceste caracteristici noul M2 mai are o cutie de viteze cu dublu ambreiaj in 7 trepte si un diferential M Active.  Toate acestea caracteristici combinate ajuta masina sa atinga suta de kilometri pe ora in 4.3 secunde si sa ajunga la o viteza maxima de 270 de km/h. Toate acestea vin asezate pe o suspensie M Sport din aluminiu si jante de 19 inci, discuri de frana ventilate si sistem DSC  care ne este sugerat de catre constructor sa-l folosim setat pe M Dynamic Mode . Stiinde aceste lucruri despre noul M2 nu ne ramane decat sa asteptam sa iasa pe piata si sa-l scoatem la un Drive Test pentru ca cel putin din caracteristicile aferente seamana mai mult cu o masina construita pentru circuit decat pentru sosea.

BMW anunta pentru noul model un consum combinat de 8.5 litri la suta pentru varianta echipata cu cutie manula in 6 trepte si un consum de 7.9 litri la suta pentru cutia cu dublu ambreiaj in 7 trepte.

BMW M2 este plin de ,,jucarii electronice tehnice’’ cum ar fi aplicatia GoPro prin care soferul poate sa inregistreze o distanta anume cu o camera instalata in bord. O alta aplicatie este M Laptimer care analizeaza stilul fiecaruia de condus. Aceste informatii pot trimise apoi pe mail sau facebok. Pe langa aceste aplicatii noul model mare si celelate sisteme standard : DSC (Dynamic Stability Control) cu ABS si M Dynamic Mode, CBC ( Cornering Brake Control) , si Start-Off Assistant.

Pentru siguranta soferului si pasagerilor BMW M2 are in constructie airbag-uri frontale pentru sofer si pasager,airbag-uri laterale, airbag-uri cortina si centuri de siguranta pretensionate.

BMW M2 va aparea pe piata in prima jumatate a anului acesta.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *